Dagen startet med en bilvask fra topp til nå. Utvendig og innvendig. Bilen så ut som den var ny. Jeg dro glad og fornøyd til Lillestrøm, hvor jeg skulle i et møte. Etter en liten time var møtet over og jeg var igjen på veien mot neste avtale. Dette var da på Exporama på Hellerudsletta. Her var det både outlet og villmarksmesser. Michelle og jeg møttes der og var der en liten time før vi kjørte til Plantasjen. Derfra var det å dra hjemover igjen.

Tidligere i dag var både pappa og andre jeg hadde snakket med vært så glade for at solen var her, snøen var borte og at det endelig snart skulle bli vår. Jeg er ikke noe stor fan av sommeren, på grunn av allergien, så jeg tenkte for meg selv at jeg vil ha snø. Og sånn ble det. Store og små snøfnugg falt på nesen min i det jeg gikk ut fra Exporama. Jeg ble faktisk veldig glad.

Da jeg ryddet bilen tidligere i dag, tok jeg også ut skiene av bilen. De har vært i bilen i hele vinter i håp om at jeg  fikk en tur i ny og ne. Nå vurderer jeg å legge de inn i bilen igjen.

Jeg fikk også veldig blod på tann og meldte meg på et siste skirenn denne vinteren. Nå er det bare å glede seg over enda mer snø og årets siste skirenn som står for tur om noen uker!

_MG_7835