På slike dager som i dag, med en del vind, grått så langt øye kan se og ikke så mye som et solglimt å skimte. Da er det veldig lett å bli litt lei og grave seg så langt ned i sofaen som mulig og helst med dyna over seg og en god kopp te.

Det er nå du skal ta tak og ikke la deg manipulere av dine egne unnskyldninger og latskap.
Ta på deg klær som passer til det du skal gjøre. Jogge ute, gå på ski eller ta en tur til treningssenteret. Det  er en liten motivasjon i seg selv å kle seg riktig til aktiviteten du skal begi deg ut på.

For oss med hunder eller andre dyr som må ut uansett vær, vet godt at det ikke er noe som heter dårlig vær, men dårlig klær. Selv liker jeg best å kalle det feil klær til feil aktivitet.
Det å investere i egen helse er noe av det beste du kan gjøre mot deg selv. Du bygger opp energien din, du får mer overskudd og du blir faktisk glad av å trene.
For mange sitter dette dypt og tenker at: nei, dette stemmer ikke. Å trene gjør vondt og det gjør at jeg fortsetter å ha vondt i kroppen en uke etterpå.
Det er viktig at man starter på sitt nivå og ikke prøver å stupe fra ti-meteren uten en gang og ha hoppen fra bassengkanten før.

Ved å trene på ditt nivå over en periode hvor du tar treningen i mange små steg, og ikke et stort hopp, vil du se og føle deg bedre etter kort tid!

_MG_7809