Jeg har kjent meg sliten i en lenger periode nå og tenkte at det er sikkert fordi jeg har jobbet mye og hardt med både skole, skiskytter-VM, salg av bolig osv. Jeg tenkte at å lufte kroppen og hode med en liten skitur kanskje ville hjelpe, for jeg er godt over gjennomsnittet glad i å gå på ski. Jeg festet skiene og var klar for å gå. Etter 700 meter var jeg helt ferdig. Jeg hadde ingen krefter å hente og hev etter pusten. Det gav meg et skikkelig wake-up call og pakket skiene og utstyret tilbake i bilen. Noe flau og sjokkert satte jeg kursen hjemover igjen.

Jeg fortalte Nikolai hvordan det gikk i sporet og han sa: da har du et stort forbedringspotensialet. Jeg er enig i det, men at jeg kan være så sliten, det trodde jeg faktisk ikke.
Nå er det på tide med påskeferie. Påskegodtet er byttet ut med mat som kroppen kan få overskudd av og kjøre et rolig løp, sakte men sikkert i den retningen jeg ønsker.
______________________________________________________________________________________________________________

Nå har det vært neste to uker med skiskyting på TV for veldig mange. Jeg har vært flere dager i Holmenkollen og jobbet. Alle øvelsene har vært utrolig spennende. Nå er det på tide å legge jobb og skole på hyllen for noen noen uker før jeg er klar til en siste innsats før sommerferien står for tur om bare to måneder!

File920