Dette har vært noe jeg har tenkt på mange ganger. For det å være i et forhold å skal kunne ta valg sammen med en annen person er ikke alltid like hyggelig. Det blir svært skjeldent snakket om, for det er stemålet som et tabu-emne å ikke klare å samarbeide. Enda verre tror jeg det er om du er gift og forholdet er på vei til å synke.

Jeg fant styrken i dette utsagnet og har tatt meg i å lese det flere ganger. Mamma fortalte meg tidligere i dag at jeg ikke akkurat er den letteste å bo sammen med. Du vet i hvert fall hva viljestyrke er. Og hun har helt rett. Jeg er vant til å få det slik jeg vil. Om det ikke skjer ved et «knips» så jobber jeg målrettet mot målet helt til jeg har utført det jeg ønsker å oppnå.

Nå skal vi flytte ut av Nikolais hjemkommune og her har det vært litt uenigheter, men etter en stund har vi blitt enige om et sted vi vil flytte til begge to. Jeg er så utrolig spent og ikke minst klar for å endelig finne et sted hvor vi skal bo i en lenger periode. Kanskje livet endelig kan begynne å ligne litt mer på et A4-liv uten å bli for bokstavelig.

workshop-ottossonphoto-1020