Helgen har vært knall og været helt upåklagelig. Jeg var klar for å sette snuten hjemover i dag før jeg leste helt tilfeldig på aftenposten, et sted jeg ellers aldri er innom, at tunellen ved Bryn nå er stengt. Jeg tenkte et sekund at dette ikke kunne stemme. De deler da byen i to. Men etter å ha lest hele artikkelen så sank det sakte men sikkert inn at jeg nå ikke får kjørt hjem. Jeg er student, og med den inntekten jeg har så kan jeg ikke ta meg råd til å kjøre en så lang omvei det vil bli om jeg faktisk skal hjem. Så i kveld har jeg tenkt mye på saken og funnet ut at tog, buss og annen kollektivtransport blir min måte å komme meg frem og tilbake de neste månedene.

Så nå får jeg kjenne på livet nesten uten bil i en periode og det føles ikke bra akkurat nå.
Spent på hvordan de neste dagene forløper.

File1065