Jeg var oppe rett før 08:00 i dag og var klar for både skole og å jobbe med forberedelser til eksamen. Dagen gikk ikke helt som planlagt. Klokken er 14:25 og jeg har ikke kommet så langt som jeg skulle ønsket, men et steg videre er jeg.
Det jeg utsetter til i morgen er utenfor min komfort sone, så egentlig utrolig dumt å utsette, men det er valget jeg har tatt.
Fint med en dag hvor jeg kan forberede meg og forhåpentligvis gjøre et bra intervju i morgen.

235tr

________________________________________________________________________________________

En liten bridezilla.

Ja, jeg tenkte å være tidlig ute med det aller meste for å slippe å bli bridezilla. Slik virkeligheten er så vet jeg jo at dagen kommer, og at det vil gå utrolig fort til vi står der, med bena godt plantet midt i det hele.
I hode mitt er alt klart, men så er det så utrolig mye som skal bestilles, kjøpes, ordnes og organiseres, og alt tar tid. Noe er allerede bestilt og annet er i boks, men det er fortsatt mye som står igjen.

Hollywood-glamour-inspiration