Sent i Juli dro jeg på en veldig overraskende men hyggelig Londonstur. Det går absolutt an å få sett og gjort mye på tjuefire timer i en storby. Mitt tips er å finne ut hva du ønsker å gjøre eller se før du ankommer byen.

Etter i overkant av to timer landet flyet fra Gardermoen i London. Etter å ha hentet kofferten og sjekket inn på hotellet, var det å kjøpe togbillett og vente på toget. Hvert femtende minutt går toget fra Gatwick til Sentrum av London. Etter en halv time på toget viste byen seg fra sin beste side.

Solen skinte og det var en nydelig dag å være i London på. På bussturen rundt i byen får du sett mange av de kjente landemerkene byen har å by på. For eksempel: Elizabeth Tower, Tower Bridge, Buckingham Palace, London Eye, Harrods og Oxford street. Listen over ting å se eller gjøre i London er evig lang. Men jeg fikk gjort og sett alt jeg ønsket på denne korte tiden.

Det ble både sightsing, en spasertur igjennom Oxford street, en tur opp og rundt i the London Eye, en tur innom Harrods for å se på alt som finnes der og spise lunsj.

Maten på Harrods kan nesten måles på lik linje som femstjerners restauranten i New York City. Nå skal det sies at ingen ting på Harrods er billig, men når man får servert mat som smelter på tungen, og en saus du sent vil glemme, så gjør det ingenting at maten har norske priser.

Her er et lite bildedryss!

DSC00092Lillian London5 London7 London9 London12 London20 London22 London26 London28 London29 London31