God kveld dere! Mer eller mindre hele dagen har bestått av forberedelser til eksamen. Det eneste som står igjen nå er å fylle de blanke boksene med ord og bilder. I godt over to timer satt Kine og jeg å jobbet med oppgaven, før vi gikk på dagens språkundervisning. Etter nesten tre timer på skolebenken gikk vi igjen opp til 6. etasje for å fortsette med oppgaven. Nå er både layout og bokser lagret og ferdig.

Klokken 16:45 var jeg hjemme og klar for å innta sofaen, men før jeg kunne slå om til helgemodus ble det en liten tur innom Meny, før tacomiddagen sto for tur.
Under middagen fikk jeg med meg Idol og litt senere på kvelden Senkveld med Thomas og Harald.
Selv om det er lørdag i morgen betyr ikke det at jeg kan sove til langt utpå dagen. Før klokken blir 08 er jeg ute av døren og på vei til både et og to ærender. Så nå tar jeg kvelden.

123456